Schildpad met speciale takel gewogen

De jaarlijkse weging is een feit, onze zeeschildpad Ernie moest er ook aan geloven. Maar inmiddels is een gewone weegschaal niet meer voldoende en zijn er wel 4 mensen nodig en een speciale takel om het prachtige dier uit het water te krijgen. Tien jaar geleden bij zijn komst naar SEA LIFE woog Ernie 35 kilo. Hij weegt nu 112,3 kilo. Zijn dieet bestaat o.a. uit inktvis, broccoli en sla. De zeeschildpad is afkomstig uit de Kaaiman Eilanden en maakt deel uit van een speciaal kweekprogramma.

Hoera - een derde pinguïnbaby bij SEA LIFE!

Ditmaal van de ouders Locke en Kiki - uit het ei gekropen op zondag 24 juli. Geboortegewicht was 114 gram en een dag later woog hij/zij 133 gram - het groeit dus goed. Inmiddels (16-09) is het kuiken al bijna net zo groot als de ouders. Hij of zij weegt 4 kg en neemt voorzichtig al een kijkje buiten onder toeziend oog van Kiki en Locke.

Piraten- en prinsessenweken bij SEA LIFE!

Van 15 -30 oktober 2016: piraten- en prinsessenweken in SEA LIFE! Piraten en prinsessen nemen SEA LIFE over… volg een piratenles en zie of jij ook piraat kan worden. Hoe dapper ben je en wat is jouw piratennaam? Daarnaast komt er een zeeprinses voorlezen en kun je een glittertattoo krijgen. De piratenlessen en het voorlezen zijn dagelijks tussen 11.00 en 16.00 uur.

Leuke online aanbieding

Rondom Halloween heeft Sea Life een leuke online aanbieding. Voor slechts € 9.50 kunt u een kaartje kopen voor Sea Life. Let op: dit betreft een tijdelijke actie : boek en bezoek tussen 19 oktober en 30 November. Deze aanbieding geldt alleen bij online kaarten via onze website en zijn niet geldig met welke andere actie of promotie dan ook . De prijs geldt voor zowel kinderen (vanaf 3 jaar) als volwassenen. Let op! Op=op! Dus neem een duik zonder nat te worden en kom langs...met korting